Een buitenzwembad maakt jouw tuinconcept compleet

Een zwembad is een elegante aanvulling voor je tuinconcept. Wij zorgen voor een perfecte integratie en een hoogstaande afwerking die aansluit bij de stijl van jouw tuin. Indien gewenst voorzien wij ook de verdere tuinaanleg in samenwerking met onze tuinaannemer.

Bekijk onze realisaties

Een buitenzwembad op maat

Het zwembad

Al onze buitenzwembaden worden op een kwalitatief hoogstaande manier uitgevoerd. Je kan kiezen voor een solide betonnen constructie of een monobloc op maat. We kijken samen met jou naar de meest optimale uitvoering en afmetingen.

De afwerking

De bekleding en de rand- en terrasafwerking van je zwembad zorgen ervoor dat alles een prachtig geheel vormt. Bij een betonnen zwembad kan je kiezen uit een bekleding met folie, vinylester, tegels, epoxy of mozaïek. Verder bekijken we onder andere het type boordsteen, voor een perfecte integratie in jouw woning of tuin.

Water

Zwembadwater maakte een enorme evolutie, waardoor je momenteel naast gewoon water ook kan kiezen voor drinkwater om in te zwemmen!

De afdekking

Kies je voor een standaard afdekking of eentje met rolluik? Wij adviseren steeds polycarbonaat solar. Een veilig materiaal, met lange levensduur, dat je zwembad helpt opwarmen.

De verwarming

Ook hier kan je uitgebreid kiezen. Het is mogelijk je zwembad te verwarmen met centrale verwarming, maar in moderne woningen ook via een warmtepomp. Hierbij kan je gaan voor een klassieke warmtepomp of een 4-seizoenenmodel waardoor je het hele jaar door buiten kan zwemmen.

Inspiratie nodig?

Download ons inspiratieboek boordevol frisse ideeën.