Zoals zwemmen in een meer

De zwemervaring is het allerbelangrijkste van je zwembad. Dankzij onze Bio Swim methode kan je op een gezonde manier genieten van je zwembad. Door middel van een innovatieve hydrolysemethode desinfecteert het water zichzelf, waardoor er veel minder reinigingsproducten gebruikt moeten worden. Het resultaat is dat je zwemt in natuurlijk, drinkbaar water!

Hybride zwembad

Wens je nog een stap verder te gaan in het natuurlijke aspect, dan is een hybride zwembad iets voor jou. Dit type zwembad heeft de functionaliteiten en uitstraling van een zwemvijver, met bijhorend moerasgedeelte dat zorgt voor een natuurlijke filtering van het water. Het verschil is echter dat je ook een gedeelte zwembadtechnieken gebruikt, waardoor je ook verwarmd kan zwemmen in algenvrij water met een volledig natuurlijke uitstraling.

Energiebewust zwemmen

We maken gebruik van energiebewuste technieken voor de filtering van jouw zwembad. Onze filtersystemen kunnen een erg hoog watervolume aan, waardoor we ze trager kunnen laten werken. Dit brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee: 

  • Betere filterkwaliteit
  • Minder producten nodig om het water te behandelen
  • Stillere pomp
  • Lager energieverbruik
  • Langere levensduur van de componenten